Over Ons

Mijn naam is Christian Schuer,

Doordat ik zelf vroeger behoorlijk veel overgewicht had ben ik mij gaan verdiepen in voeding en vooral een gezondere levensstijl. In 2016 heb ik de knop omgezet en ben ik begonnen stap voor stap mijn voeding aan te passen. Onbewust was dit zeer in de richting van Ketose, echter ontbrak er iets aan mijn voeding. Ik was uitgeput en had op het eind van de dag geen energie meer. Op het moment dat in de ochtend de wekker ging leek het wel alsof ik pas net in bed lag. Bijna dagelijks liep ik met een opgeblazen gevoel in mijn buik en ook mijn weerstand was zeer laag.

Begin 2020 ben ik door mijn Neef in aanraking gekomen met het Fitline concept, hierin heb ik de juiste aanvulling gevonden. Ik heb meer energie, word uitgeslapen wakker en mijn dag kan gelijk beginnen.
Het opgeblazen gevoel is volledig weg en ik kan weer genieten zonder me zorgen hoeven te maken of er een wc in de buurt is. Mijn weerstand heeft zich aanzienlijk verbeterd.

Sinds 2016 tot nu ben ik 50Kg afgevallen en heb ik mijn leefstijl behoorlijk aangepast. 
Doordat ik zelf behoorlijk heb moeten vechten en weet hoe moeilijk het is om de juiste start te maken wil ik nu graag anderen hierbij helpen om hun levensstijl aan te passen en ook weer te kunnen genieten!

 

Christian Schuer

Mijn naam is Angelique Gootzen

Samen met Christian ben ik in April 2020 begonnen met het Fitline Concept, door mijn darmziekte had ik een groot tekort aan Vitamine met name te kort aan ijzer en Foliumzuur

Hierdoor was ik vrijwel de hele dag vermoeid en futloos. Langzaamaan merkte ik verbetering en kreeg ik meer energie en een heel stuk minder last van mijn darmen. 

Geen opgeblazen gevoel meer en in plaats van meerdere keren op een dag het kleine kamertje bezoeken nu nog maar 1 a 2 keer per dag. 

Ook mijn huid is steviger en ziet er rustiger uit (deze was extreem droog en geïrriteerd, ook hormoon zalven hielpen hier niet bij). 6 Januari 2021 zijn wij samen gestart met Cellreset en ben ik in ca. 3 maanden 10Kg afgevallen en ook de nodige centimeters kwijt geraakt en als Pluspunt veel bewuster geworden van gezonde voeding.  

Angelique Gootzen